Health Management

Health-management

 

Naar aanleiding van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen en doelen in kaart. Hier zijn geen kosten aan verbonden, met uitzondering van de eerste ontmoeting op uw locatie. Hiervoor brengen wij de standaard kilometervergoeding van €0,23 per gereden kilometer voor u in rekening.

 

Zodra er sprake is van een wederzijds contract gaan wij met verve voor u of uw bedrijf aan de slag. Wij zullen er alles aan doen om blijvende vitaliteit vanaf dag één voor u te bewerkstelligen.

 

Als particulier ontvangt u een compleet health-overzicht en ‘spier-beweeg-assessment’ over uw huidige conditie, lichaamsbouw en anamnese. Dit geeft inzicht in eventuele fysieke klachten. Met de grootste zorg en kennis leren wij u stapsgewijs met welke tools (beweeg-, sport- en coachtrainingen) uzelf uw aangeleerde gedragspatroon kunt doorbreken. Waarbij de nieuwe leefstijl een automatisme wordt.

 

Onlosmakelijk hoort hierbij een aangepast voedingsplan dat speciaal op u en uw huidige behoeftes is afgestemd. Wij coachen vanaf het eerste uur en verliezen het afgesproken doel niet uit het oog.

 

Samen zorgen wij voor: KRACHT – FOCUS – RESULTAAT

 

Prijsoverzicht particulieren:

– Kennismaking = gratis

– Opstellen uniek beweeg- sportplan met personal training

– Duur: 12 weken

– Inclusief voedingsplan en boodschappenlijst 

– Intake* van 60 minuten

 

*Bestaande uit diverse lichaamsmetingen, anamnese en Spier-Beweeg-Assessment statisch-dynamisch (stilstaand en in beweging)

 

Totaal €450,- (incl. btw)

 

Prijsoverzicht bedrijven:

– Als bedrijf ontvangt u een compleet health-overzicht over de van tevoren besproken en gewenste situatie op uw werkvloer. 

– Wij hanteren hierbij, naast de standaard kilometervergoeding van €0,23 een uurtarief vanaf €60,- t/m €80,- per medewerker en omvang project.

 

Prijs op aanvraag