Diensten

Aangeboden diensten

Power2Fit biedt verschillende diensten aan. Lees hieronder welke diensten dit zijn. Voor meer informatie over een bepaalde dienst, klik op het icoontje.

Personal Training

Elke leeftijdsdoelgroep is welkom om meer te gaan bewegen. Alexandra's diensten omvatten 1:1 personal trainingen als ook in groepsverband.

Health Management Ouderen

Alexandra biedt zowel groeps- als ook 1:1 lessen om binnen uw instantie de beweeg- en sportmomenten verder uit te bouwen en te optimaliseren.

Personal Training

U ontvangt een compleet health-overzicht en ‘spier-beweeg-assessment’ over uw huidige conditie, lichaamsbouw en anamnese. Dit geeft inzicht in eventuele fysieke klachten.

Met de grootste zorg en kennis leert Alexandra u stapsgewijs met welke tools (beweeg- sport- en coachtrainingen) uzelf uw aangeleerde gedragspatroon kunt doorbreken. Waarbij de nieuwe leefstijl automatisme wordt. Hierdoor vermindert de blessuregevoeligheid aanzienlijk. Onlosmakelijk hoort hierbij een aangepast voedingsadvies die speciaal op u en uw huidige behoeftes is afgestemd.

Wat kunt u verwachten?

Health Management
Ouderen

In het kader van toenemende vergrijzing en stijgende toename van dementie, Alzheimer als ook Parkinson, bieden wij specifieke kracht- en balansoefeningen aan zowel voor binnen als ook buiten.

Naar aanleiding van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen en doelen in kaart. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat kunt u verwachten?