De mogelijkheden

Pakketten

Instap-pakket

Het instappakket is bedoeld om jou een maand lang te laten proeven aan sfeer, de trainingsmogelijkheden, bekend te worden met jouw coach en na een maand te kunnen beslissen wat jij daarna wilt gaan doen. Inbegrepen: Een korte intake van 45 min. met lichaamsmetingen en beschrijving van gewenste situatie met bijhorend doel, wekelijks 60 min. Personal Training 1:1 met gratis fitness.

Strippenkaarten

Een strippenkaart is een pakket van 8 personal trainingen die afgenomen kan worden in een periode van 12 weken. Hiermee krijg jij de vrijheid om 8 trainingsmomenten vrij te kunnen verdelen op de voor jou gewenste dag en tijd. Als eerste ga ik met jou een uitgebreide intake houden waarin lichaamsmetingen worden gedaan, gewenste situatie en doel wordt vastgesteld voor de periode van de strippenkaart. Na de afname van de 8 trainingen zal de strippenkaart ‘vol’ zijn en kan de klant kiezen om weer een strippenkaart af te nemen of geen diensten meer af te nemen van Power2Fit.

Premium

In 90 dagen ga ik met jouw wekelijkse gesprekken voeren en tussentijdse evaluaties houden over de voortgang. Als eerste wordt er een uitgebreide intake gedaan over jouw huidige leefstijl. Er wordt bovenal gebouwd aan een fitte(re) leefstijl, aan de hand van een meetbaar doel door middel van voedings- en beweegplan op maat en wekelijks (ca. 12 keer in totaal) een personal training. Tot slot ontvang jij een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Afname losse Personal Training

Veelal worden trainingen afgenomen zonder een eindperiode.

Special-Plus-Senioren pakket (eenmalig)

4 keer per maand, les van 60 minuten. Evenwicht- en coördinatie-oefeningen ter stimulans van het reactievermogen door middel van persoonlijke krachttraining op elk instapniveau en leeftijd. Kan zowel buiten als ook binnen. Er is mogelijkheid om dit pakket te verlengen.

Let's get healthy!

Overtuigd? Durf de uitdaging aan om weer fitter, gelukkiger en sterker te worden.