Maak kennis met de beweegcoach

Altijd heeft de mens en de gezondheidszorg een centrale rol in mijn leven gespeeld. Ik heb in mijn directe omgeving vele voorbeelden gezien van succesvolle revalidaties na een ongeluk of ziekte, waarbij het element sport in hun herstelplan is geïntensiveerd. Ik geloof daarom ook in de uitspraak van professor Dr. Erik Scherder – “lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein in conditie”.

Door het zelf te ervaren, heb ik gezien wat sport daadwerkelijk betekend voor lichaam en geest. Sindsdien ben ik meer dan 100% ervan overtuigd, dat sporten, beweging in het algemeen en de combinatie van een aangepaste voeding zorgt voor een gezonder en gelukkiger bestaan en zelfs genezing mogelijk maakt.

logo2-handtekening

Jouw doel - mijn kracht

Ik zal er alles aan doen om jou zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen in het vinden van de juiste beweeg- of sportmogelijkheden met een aangepast voedingsadvies ‘op-maat’ die bij jou en jouw huidige situatie past.

Jouw wens - mijn focus

Ik beoog de lange termijn gedachte (Mindset) van samenspel tussen mentale- en fysieke balans die nodig is om jouw nieuwe leefstijl ook daadwerkelijk een leven lang vast te houden.

Zonder wederzijdse inspanning geen resultaat

Ik verwacht wederzijdse inspanning om daadwerkelijk het gewenste resultaat te kunnen waarmaken.

Diploma's & certificaten

Diploma
Beweegcoach

DISC en drijfveren specialist

Crossfit Challenge
(6 weken)

Yakult
Start to Run